Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Italiens Grand Prix - vejrudsigten

Formel 1 
10/09/10 

De fleste vil allerhelst se Formel 1 solskin eller i hvert fald i tørvejr. Sådan så det ikke umiddelbart ud da flere af kørerne onsdag ankom til deres destinationer i Milano området. Her var det nemlig kraftig regn og tordenvejr.
Lotus køreren Heikki Kovalainen sagde direkte at sådan et vejr måtte det gerne blive i hele weekenden, men det ser ikke ud til at han får sit ønske opfyldt.
 

Tværtimod ser det ud til at det bliver tørt hen over hele weekenden. Den foreløbige vejrudsigt udstukket torsdag formiddag, siger at det bliver mildt, tørt og solrigt. Dog med en vis chance for regn i løbet af i dag fredag.

En anden prognose siger der kun tager lørdag og søndag med, siger at chancen for regn er mindre end 5%. Alt i alt ser det så ganske fornuftigt ud. Det vil uværgeligt også gøre arbejdet nemmere for alle teams, idet der så ikke skal tages højde for et regnvejrs-setup. Man har det dog sikkert klart, men der bliver efter alt at dømme ikke brug for det.

Dons

Læs mere om:
  • Monza
  • 12/09/10 - Monza - Formel 1
  •