Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Afgang til det store udland

1600 Challenge 
09/09/10 

For første gang bliver det start i udlandet for Jens Jensen.
Den kommende weekend drager han og resten af 1600 Challenge feltet til Oschersleben i Tyskland, for at deltage i 7. afdeling af mesterskabet.
Banen ligger ved Magdeburg i delstaten Sachsen-Anhalt, cirka 400 kilometer syd for den Dansk-Tyske grænse.
 

"Det bliver utroligt spændende, at komme ud at køre på en af de større internationale baner," udtaler Jens Jensen og fortsætter:
"I modsætning til de korte danske baner, er banen 3,696km lang. Jeg har dog ikke fået endelig bekræftet, om det er den fulde længde, at vi skal køre på, eller om det er den såkaldte B-Kurs på 2,435km som benyttes. Men jeg håber da helt klart, at det bliver den lange version."


(Foto: Motorsporten.dk)

Klassen har ikke tidligere deltaget på banen, så det er helt nyt terræn for næsten alle kørere i klassen. Dog har teamchef Steffen Larsen tidligere deltaget på banen i en anden løbsserie.
Han stiller også selv op denne weekend i en nybygget Suzuki Swift Sport. Så forhåbentlig kan dette bringe en lille fordel.

"Banen har nogle hurtige svingkombinationer, men nogle svingene indbyder umildbart til at køre hurtigere end man reelt kan. Så det bliver ikke nogen let opgave. Men til gengæld bliver det sjovt, at komme ud på en breddere bane, som også har flere langsider", opsummerer Jens Jensen.

Ved seneste afdeling for Jens på Ring Djursland, blev det til en startplacering som 20'er og løbsresultater med 18. og 19. pladser. Et godkendt resultat. Men målet er at fortsætte fremgangen på både startgridden, og resultatlisten.


(Foto: Motorsporten.dk)

"For hver omgang jeg kører i bilen, bliver jeg mere og mere dus med den. Jeg er glad for at have haft 2 løb på danske "kendte" baner, inden at det går løs på en ukendt bane. Men jeg er heldigvis ikke den eneste, som ikke har været på banen, så jeg er fortrøstningsfuld for weekenden, og håber på yderligere fremgang", slutter Jens

Vejrudsigten melder umilbart om tørvejr, men som man så ved et andet arrangement sidste weekend, kan vejret skifte hurtigt.
Men der krydses fingre for tørvejr, da regnvejr altid bringer uforudsigelige forhold.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tidsplanen for Oschersleben er følgende:

Lørdag:

10.45-11.05 Træning
12.20-12.20 Kvalifikation
14.15 Løb 1
15.45 Løb 2

Jensen Racing


Læs mere om:
  • Jens Jensen
  • Steffen Larsen
  • Oschersleben
  • 11/09/10 - Oschersleben - 1600 Challenge
  •