Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Mattias Ekström på ovalen i weekenden

NASCAR 
10/09/10 

Det forlyder i det amerikanske at Mattias Ekström der normalt kører i den tyske DTM serie, igen får chancen i et NASCAR løb.
Efter debutløbet på Infenion Raceway, hvor også Jan Magnussen deltog og som blev kørt på en 'almindelig' bane, så er det denne gang på en ovalbane at Mattias Ekström skal køre, nemlig Richmond International Raceway.
 

Lørdag aften bliver det igen alvor for Mattias Ekstöm der igen skal deltage i et NASCAR løb. Denne gang foregår det på en ovalbane, og det er en kort af slagsen. Richmond International Raceway er kun 0,75 mile lang, udformet nærmest som et D og har 14 grader stejle kurver at køre igennem.

Løbet er 300 miles langt eller 400 omgange om man vil, så Mattias Ekström skal nok få brug for at dreje på rattet rigtigt mange gange. Det er igennem hans Red Bull sponsorat at muligheden er dukket op. Det forlyder at det er Reed Sorensons sæde som Mattias Ekström overtager for det ene løb. Bilen er én Toyota Camry fra team Red Bull og har #83.

Dons

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  • Richmond
  •