Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Mesterskabet er stadig indenfor rækkevidde

Special Saloon 
10/09/10 

Grand Prix weekenden den 3., 4. og 5. september på Jyllandsringen var som sædvanlig en stor oplevelse for de motorsportsinteresserede. I SSC var der hele 21 deltagere, så der var lagt op til spændende ræs, og det fik vi.
Før weekenden lå Jakob Borum på andenpladsen i SS2, kun 6 point efter Vejby på førstepladsen. Efter weekenden har Vejby øget forspringet til 10 point.
 

”Vi vidste på forhånd, at Vejby som regel er hurtigst på Jyllandsringen, så ud fra den betragtning er det et OK resultat” siger Jakob Borum.


Borum er stadig med fremme i kampen om mesterskabet i SS2.
(Foto: keldolfert.dk)

Der var både tæt og spændende ræs i begge SSC heat, og også lidt dramatik. Borum undgik både det tætte ræs og dramatikken, og var det ikke for en prøvetur gennem den nye strafbane fredag eftermiddag, så havde det nærmest ikke kunnet ses på bilen at den havde været ude og køre. ”Jeg havde før weekenden ikke prøvet strafbanen, så jeg tænkte at det kunne være en god ide, hvis jeg skulle være så uheldig at få en straf, men desværre stod dækchikanen så tæt at Honda’en ikke kunne komme igennem, så det gav lidt buler både i stoltheden og i bilen.” fortæller Borum med et skævt smil.


Ok resultat for Borum til Grand Prixet.
(Foto: keldolfert.dk)

Mekanikker teamet Bent og Peter fik ufrivilligt travlt lørdag eftermiddag. Gearkassen drillede, så efter anden tidtagning blev gearkassen taget ud og reservegearkassen blev sat i. Det gjorde det ikke nemmere at følge med, men på den anden side kostede det sandsynligvis ikke rigtigt nogen point.

Den 2. og 3. oktober køres de 3 sidste afdelingen af SSC mesterskabet, og med kun 10 point op til Vejby er der absolut en realistisk chance for at indhente ham. Samtidig er der dog kun 8 point ned til Klostermann på 3. pladsen, og det er heller ikke ret meget, så mesterskabet i SS2 er stadig helt åbent.

Vi ses på Padborg Park den 2. og 3. oktober!

Honda ProRacing, www.proracing.dk
Keld O. Dohm

Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Honda ProRacing
  • Jyllandsringen
  • 05/09/10 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •