Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen driller de store

DM Rally 
09/09/10 

Brian Madsen og Anja Posorski i Peugeot 306 Maxi var fyldt med selvtillid oven på Danmarks største rallysprint sejr i Fårvang for godt en måned siden. En 1. plads som kom i hus efter suveræn kørsel i finalen som blev vundet over Christian Jensen i Peugeot 207.
Med en 2 plads generelt og kun 3.5 sekund fra første pladsen i weekendens DM-rally i Nykøbing Falster slog Brian Madsen endnu engang fast at han er blandt landets hurtigste rallykørere.
 


Brian Madsen bliver nr. 2 generelt og nr. 1 i klassen i weekendens 3. afdeling af Danmarks Mesterskabet i rally. Kun 3.5 sekunder fra 1. pladsen generelt og tæt på en kæmpe sensation.
(Foto: Brian Madsen Motorsport)

Løbet startede med en skovprøve på 11 km. som skulle køres igen som prøve 4. Alene på de 2 prøver tabte Brian Madsen 50 sekunder til løbets senere vinder Christian Jensen som kører med 4-hjulstræk.

Så snart der igen blev fast underlag under bilerne og underlaget ikke længere favoriserede biler med 4-hjulstræk viste Brian Madsen sine evner bag et rat.
På 5 at løbets 12 prøver satte Brian Madsen hurtigste tid og kørte stort set det tabte ind i sin Peugeot 306 Maxi.

Men på løbets 8 hastighedsprøve blinkede alle advarselslamper. De røde lamper med lavt olietryk blinkede og Brian Madsen måtte tage sig i akt for et potentielt motorhaveri. På prøve 9 og 10 kørte vi med en stor sikkerhedsmargen og passede på bilen – da et lavt olietryk kan have store konsekvenser, siger Brian. Vi tabte desværre meget tid på disse 2 prøver, hvilket vores tider i mørke bekræfter senere – da de samme prøver skulle køres igen.

Til servicepausen blev fejlen lokaliseret og en ny olietrykssensor blev monteret og holdet var tilbage i topform.

De sidste 3 prøver blev kørt i samme tempo som starten på dagen og humøret var højt i bilen da teamet kørte ind på en 2. plads generelt og en sikker 1. plads i klassen – med 1. minuts forspring til Tim Svanholt.

Brian Madsen og 2. kører Anja Posorski fører nu DM-serien med maksimum point efter de første 3. afdelinger.

Brian Madsen Motorsport


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Brian Madsen Rallysport
  • SydhavsRally
  • 04/09/10 - SydhavsRally - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: