Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Cadett Junior

Lundgaard Racing fik stor pokalhøst

Cadett Junior 
07/09/10 

- til DASU Mesterkaberne!
Der blev i weekenden afviklet DASU Mesterskaber i gokart på Søndersø banen ved Odense, og Team Lundgaard Racing var repræsenteret med Christian Lundgaard i Cadett Mini samt Daniel Lundgaard i Cadett Junior.
Løbet talte samtidig til Regions mesterskaberne.
 

Inden weekenden var stillingen i begge klasser utrolig tæt, hvor Daniel havde 1 point forspring og Christian var 5 point bagefter i mesterskaberne.

Efter 6x10 min træning fredag, var det tydeligt at der ville blive en tæt kamp, da der var adskillige kørere, som kunne præstere omgangstider som var identiske indenfor hundrededele senkunder.

Ved lørdagens tidtagning var Daniel nr.2 ud af de 28 startende, kun 5/100 efter den hurtigste, og Christian var hurtigst i hans klasse, hvor der var 16 til start.

Efter 2. kvalifikationsheat, prefinale samt finale, kunne begge drenge glæde sig over at have gjort rent bord og dermed scoret maksimum point i lørdagens afdelinger, så der var glæde og pokaler allerede lørdag aften.

Ved søndagens tidtagning var Christian flyvende, og var ikke mindre end 6/10 hurtigere end den næsthurtigste, men denne gang gik det mindre godt for storebror Daniel, som havde problemer med en motor og måtte tage sig til takke med en startplacering som nr.7, dermed var det op ad bakke hele dagen. I samtlige heat søndag var Christian i en klasse for sig selv, og kom i mål hver gang med en margen på 4-5 sek til de efterfølgende.

Daniel kæmpede bravt, men en påkørsel der sendte ham bagest i første kvalheat, samt en motor der ikke ville yde 100%, gjorde at han ikke havde de bedste værktøjer at arbejde med. En lille fortrøstning var dog at problemerne så ud til at være løst til finalen, hvor han leverede en flot kørsel op igennem feltet og sluttede som nr 6, men alligevel rakte det kun til en samlet 4. plads trods lørdagens maksimumpoint.

Efter en lang weekend med masser af godt race, kunne begge kørere se sig placeret i toppen af dansk kartsport i deres respektive klasser, og der var masser af pokaler at slæbe med hjem ved hædringen for Dasu mesterskaberne som foregik efter søndagens afdeling.


(Foto: Lundgaard Racing)

Slutstillinger:

Dasu Regionsmesterskab Jysk/Fynsk:

Cadett Mini (8-10 år):
1. 1193 Christian Lundgaard
2. 1183 Casper Røes Andersen
3. 1152 Mads E Hansen

Cadett Junior: (10-14 år)
1. 1190 Daniel Lundgaard
2. 1186 Rasmus Martinussen
3. 1167 Mathias Sjøberg

Dasu DM (Afviklet over weekenden):

Cadett Mini (8-10 år):
1. 400 Christian Lundgaard
2. 390 Mads E Hansen
3. 388 Casper Røes Hansen

Cadett Junior: (10-14 år)
1. 393 Mathias Sjøberg
2. 389 Thorbjørn Jørgensen
3. 389 Rasmus Martinussen
4. 383 Daniel Lundgaard

Næste store projekt, er Rok Finalen på South Garda i Italien 17/10, hvor Daniel skal forsøge at forbedre sin 5. plads fra 2009.

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS