Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Fra operation til rally

DM Rally 
07/09/10 

Henning Fabricius kørte sin skuffelse bort
For lidt over en uge siden befandt rallykøreren Henning Fabricius fra Hillerød sig fastende i tyve timer på Herlev Sygehus. Her ventede han på at blive opereret i sin skulder, hvor læger under en tidligere operation havde glemt af fjerne en metalskive. Men så fik han at vide, at operationen var aflyst på grund af sygdom i operationsteamet.
 

"Jeg blev fuldstændig paf. Men da jeg var kommet mig lidt, besluttede jeg at tage ud og køre rally i stedet," fortæller Henning Fabricius.

Sammen med sin faste codriver, den erfarne Lone Otto fra Fredensborg, efteranmeldte han sig tredje afdeling af danmarksmesterskabet i rally og fik lov at stille op med sin Mitsubishi Lancer Evo 8 i Sydhavsrally.


Henning Fabricius kørte sikkert på de forræderisk glatte hastighedsprøver i skovene.
(Foto: Michael Eisenberg)

Den 42-årige rallykører og ejer af et tyve mand stort markisefirma fik kørt alle frustrationerne af sig, og til trods for, at parret Fabricius og Otto havde afskrevet sæson 2010, kørte de sig under løbets første halvdel frem til en flot placering som nummer 11.


På de hurtige hastighedsprøver på de lollandske landeveje skruede Henning Fabricius op for gassen i sin Mitsubishi Lancer.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Vi kunne sagtens have rykket yderligere nogle placeringer frem, men i servicepausen opdagede vi, at krumtappen i motoren var knækket, så for at undgå en dyr motorskade, valgte vi at stoppe," fortæller Henning Fabricius.


Henning Fabricius og Lone Otto nød et dejligt rally, til en motorskade tvang dem til at stoppe.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Det var fine og hurtige landeveje, vi kørte på, og vi havde fået virkelig god fart i bilen, så jeg mener, vi kunne være sluttet som nr. seks eller syv," supplerer codriver Lone Otto.

"Ja, det var brandærgerligt at udgå, men nu må vi bygge op til sæson 2011," konkluderer Henning Fabricius, der kan se frem til at få sin skulderoperation til oktober.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • SydhavsRally
  • 04/09/10 - SydhavsRally - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: