Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams teamet stopper arbejdet

Formel 1 
07/09/10 

- med 2010 raceren
Arbejdet med den sidste deciderede aerodynamiske opgradering af dette års racer er stoppet. Opgraderingen får sin debut i Singapores Grand Prix, og så kommer der ikke flere aerodynamiske opgraderinger til Williams raceren anno 2010.
I stedet vendes fokus mod udviklingen af 2011 raceren, som med Sam Michaels ord bliver en næsten ny racer. Meget få dele fra 2010 raceren vil blive overført til næste års racer.
 

Williams teknikerne kan kaste sig over nye udfordringer opgaver med udviklingen af teamets 2011 racer. Udviklingen af dette års racer er stort set stoppet efter at man har færdiggjort den sidste store opgradering af raceren. Denne opgradering får debut i forbindelse med Singapores Grand Prix.


Williams kørerne får en spritny bil i 2011
(Foto: Motorsporten.dk)

Dog vil der sikkert være mindre mere mekaniske emner som ingeniører og teknikere vil arbejde med, men den store udvikling er stoppet. Det bekræfter teamchef Sam Michael.

Man er allerede godt i gang med udviklingen af 2011 raceren som ikke vil genbruge ret mange dele fra i år. Det hænger primært sammen med at de dobbelte diffusere og F-duct fra og med næste sæson er forbudte. Williams teamet planlægger også at anvende KERS systemet som igen bliver tilladt. Man er dog stadig i tvivl om hvorvidt dele af det mekaniske skal fungere sammen med KERS. Men ifølge Sam Michael er man startet med et helt tomt tegneark i forhold til 2011 racerens design, så det bliver for så vidt en helt ny bil.

Dons

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •