Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Sebastien Loeb godt på vej mod ny titel

WRC 
07/09/10 

World Rally ChampionshipI World Rally Championship er der Sebastien Loeb og så de andre. Sådan virker det i hvert fald når man kigger på pointstillingen.
Og det ser da også ud til at Sebastien Loeb vinder igen i år. I den kommende weekend er WRC feltet i Japan og her er det sådan at hvis Loebs nærmeste konkurrenter slutter dårligere end sjettepladsen, ja så er Sebastien Loeb verdenmester for syvende gang.
 

I den kommende weekend gæster WRC feltet Japan, og er der en som der er fokus på, så er det Sebastien Loeb. Han kan i weekenden blive verdensmester for syvende gang, hvis det altså flasker sig således at de nærmeste konkurrenter slutter dårligere end nummer 6.


Sebastien Loeb - her i det svenske rally
(Foto: Motorsporten.dk)

Nærmeste konkurrent i øjeblikket er Citroen junior-køreren Sebastien Ogier som er hele 58 points efter Sebastien Loeb. De eneste andre der har en matematisk chance for at vinde verdensmesterskabet er Jari-Matti Latvala -74 points, Petter Solberg -91 points og Sebastien Loeb's Citroen teamkollega Dani Sordo -96. Der resterer 4 rallyes og ligesom i Formel 1 giver en førsteplads 25 points.

Selvom mesterskabet næsten er i hus, så har Sebastien Loeb ingen intentioner om at tage den med ro.

"Det ville være dumt at komme så langt og så smide det hele væk i jagten på flere sejre. Jeg er nødt til at være fornuftig, sikre mig titlen og så se hvad der sker bagefter."

Efter det japanske rally i weekenden resterer der 3 rallyes i henholdsvis Frankrig, Catalonien og England. Sebastien Ogier bliver i det engelske rally rykket op og bliver her direkte teamkollega med Sebastien Loeb.

Dons

Læs mere om:
  • Dani Sordo
  • Jari-Matti Latvala
  • Petter Solberg
  • Sebastien Loeb
  • Sebastien Ogier
  • Japan
  • 12/09/10 - Japan - WRC
  •