Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Renault DTC Light Cup

Succesfuld weekend

Renault DTC
Light Cup 

06/09/10 

Motorsportsdebutanten Christian Siepmann tog sin første sejr ved det prestigefyldte Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.
Den århusianske racerkører fik ellers ikke den bedste start på weekenden, da han i tidtagningen til første heat måtte nøjes med sidstepladsen. Som held i uheld betød det, på grund af særlige regler for Renault DTC Light Cup, at den fragtmandsblå Renault Clio kunne starte i pole position i første heat.
 

Dén position forstod han at udnytte. Fra start blev der lagt afstand til konkurrenterne, der af flere omgange var i stand til at true førstepladsen.

"Nogle omgange inde i løbet kom safety car på banen, og det betød at de hurtigere kørere ikke havde mulighed for at avancere i et par omgange", fortæller Christian. "Og da Jakob Kristensen nåede op til mig, blev han hurtigt indhentet og presset af Michael Christensen - så jeg fik fred og ro til at køre sejren hjem."


På toppen af podiet for første gang!
(Foto: Gripping Media)

Humøret var højt hos CS Racing, da der efter heatet blev grillet og hygget med teamets gæster. Køreren selv var dog ikke i tvivl om, at der var held med i sejren:

"Jeg kørte et godt løb, hvor jeg holdt konkurrenterne bag mig. Men det var da rent held, at de to hurtige drenge ikke nåede op til mig for alvor..."


Christian Siepmann havde en fantastisk weekend.
(Foto: Gripping Media)

I andet heat startede Christian på en tredjeplads bag mesterskabskandidaterne Christensen og Kristensen, og planen var da også at hægte sig på dem for at bevare podiepladsen. Det lykkedes fuldt ud, selvom Martin Frederiksen flere gange forsøgte at komme forbi.

"Det var en rigtig god fight, jeg havde med Martin", fortæller Christian. "Selvom vi kæmpede om pladsen, blev der ikke så meget som ridset en kofanger - sådan skal det gøres!", lyder det fra den glade kører.


Sådan skal racerløb være – tæt, men fair fight om pladserne!
(Foto: Gripping Media)

"Jeg havde sat forventningerne højt til denne weekend, men det er alligevel gået over al forventning", indrømmer pokalhøsteren. "Mekanikerne har fået bilen til at køre stabilt og godt, og alting har kørt lige efter planen. Nu skal jeg bare have fundet et nyt sted til pokalerne, for der er ikke mere plads i køkkenvinduet derhjemme", griner han.

CS Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Jyllandsringen
  • 05/09/10 - Jyllandsringen - Renault DTC Light Cup - DM
  •