Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ungdom og erfaring i samarbejde

DM Rally 
06/09/10 

Jysk talent og fynsk ekspert på vej frem i rally
Det 27-årige rallytalentet Jesper Bisted fra Horsens og hans cirka dobbelt så gamle codriver Arne Pagh fra Middelfart kørte sig i weekendens Sydhavsrally frem til en andenplads i klassen og en placering som nummer 14 generelt.
Og det til trods for, at gearkassen på deres iltre Citroën C2 rallybil med 185 hestekræfter drillede fælt.
 

"Vi havde problemer, hver gang vi skulle op i næste gear, og det kostede en del tid, så vi må være tilfredse med at blive nr. 2, "sagde Jesper Bisted natten til søndag ved målet i Nykøbing Falster efter 160 kilometers hastighedskørsel på små landeveje.


Til trods for en drilsk gearkasse blev Jesper Bisted og Arne Pagh nummer 2 i deres klasse i Sydhavsrally.
(Foto: Michael Eisenberg)

Hans yderst erfarne codriver Arne Pagh blev i vinter nr. 6 ud af 340 deltagere i det historiske Monte-Carlo rally, og hans opgave er at læse hastighedsnoterne for det unge talent og hjælpe ham til at blive perfekt i alle rallysportens aspekter.

"Jesper har fundet en fin rytme på asfalt, nu mangler han blot at få styr på at køre stærkt på grusveje, og her får vi fin træning i næste løb i oktober, hvor der skal køres en nat-etape med grusprøver," mener Arne Pagh.


På nat-etappen satte Jesper Bisted fine tider i sin Citroën C2.
(Foto: Michael Eisenberg)

I sommer trænede Jesper Bisted og Arne Pagh ved at køre to store løb i Frankrig og Tyskland, og de er sikre på, at det målrettede samarbejde nok skal give resultat:
"Vi kører for at nå en samlet andenplads i vores klasse, og med gode resultater i de to sidste rallyer i år, kan det sagtens lykkes," siger en optimistisk Jesper Bisted.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
 • Arne Pagh
 • Jesper Bisted
 • SydhavsRally
 • 04/09/10 - SydhavsRally - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     D4 Enterprise Solutions