Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Gennemførte mirakuløst

DM Rally 
05/09/10 

Ib Kragh blev nummer syv i DM-rally, men det holdt hårdt
Et af landets dygtigste rallyhold, den firedobbelte danmarksmester Ib Kragh fra Juelsminde og hans codriver Karsten Isaksen fra Egtved, troede ikke, de skulle gennemføre weekendens løb til danmarksmesterskabet i rally, Sydhavsrally på Lolland og Falster.
 

"For anden gang knækkede et tandhjul i gearkassen på vores Fiat Punto Grande S2000, og vi måtte skille alt ad i løbets pause og bygge gearkassen ind igen," fortæller Ib Kragh om nogle meget hektiske minutter, der nær havde kostet yderligere deltagelse.


Fiat Punto Grande S2000 – en af verdens mest avancerede rallybiler. Men Ib Kraghs eksemplar har drillet lidt.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Til slut hjalp servicefolk fra nogle af vore hårdeste konkurrenter med at løfte den 83 kilo tunge gearkasse op, så vi kunne skrue den fast, og det er vi meget taknemmelige for. Uden den hjælp havde vi nok måttet opgive," vurderer Ib Kragh, der udnyttede respittiden til det yderste og kørte løbets andel halvdel bagest i feltet blandt de langsomste deltagere.

"I skovene var vi med helt fremme blandt de bedste, men på de åbne landeveje kostede gearkassen os meget tid," fortæller Karsten Isaksen.

Ib Kragh og Karsten Isaksen sluttede som nummer syv i weekendens løb og nr. 5 i klassen for firehjulstrukne biler. Flot for de fleste, ikke helt flot nok for en firedobbelt danmarksmester.

"Men vi kommer igen," lover Ib Kragh.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • SydhavsRally
  • 04/09/10 - SydhavsRally - DM Rally
  •