Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Timo Scheider beholder tredjepladsen

DTM 
04/09/10 

DTMVed det seneste løb i DTM serien der blev kørt på den hollandske Zandvoort bane, blev der efter løbet fundet fejl ved Dunlop dækkene, som blev sendt til nærmere undersøgelse.
I går fredag fastslog kommisærerne at der ikke skal foretages yderligere i sagen.
 

Timo Scheider kørte sig til en tredjeplads i det seneste løb i DTM serien på Zandvoort banen. Ved den efterfølgende tekniske kontrol, blev der fundet fejl ved de Dunlop dæk som Timo Scheider havde anvendt. Den obligatoriske stregkode manglede.

I går fredag kom meddelelsen så fra kommisærerne, at der ikke vil blive foretaget yderligere ting i sagen. Nærmere begrundelse er ikke angivet. Beslutningen betyder at Timo Scheider beholder sin placering fra løbet. Det betyder selvfølgelig også at det provisoriske resultat fra løbet, nu er det officielle. Resultatet fra løbet kan ses i nedenstående link.

Dons

Læs mere om:
  • Timo Scheider
  • Zandvoort
  • 22/08/10 - Zandvoort - DTM
  • Zandvoort - resultat
  •