Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Japaner erstatter Harry Vaulkhard

WTCC 
04/09/10 

Harry Vaulkhard er ikke med i næste tre løbsweekender i World Touring Car Championship. I stedet bliver han erstattet af den japanske kører Yukinori Taniguchi som skal køre i Chevrolet Lacetti'en.
Udover at tiltræde i denne weekend på Oschersleben banen i Tyskland, skal Yukinori Taniguchi også køre de næste afdelinger på henholdsvis Valencia og Okayama banerne.
 

Yukinori Taniguchi erstatter Harry Vaulkhard i Lacetti'en i de tre kommede løbsweekender i WTCC indbefattet denne weekend.
Yukinori Taniguchi er ikke helt ubekendt med WTCC idet han deltog i 2008 i 2 afdelinger på henholdsvis Monza og Okayama banerne. Her kørte han for JAS Motorsport i en af deres Honda Accord biler. Og japaneren glæder sig naturligvis over igen at være tilbage.

Teamet kan også drage gavn af hans erfaringer fra især Okayama banen som han har kørt på mange gange.
Harry Vaulkhard måtte desværre trække sig da en af hans sponsorer ikke kunne betale for ham alligevel. Men han håber dog at vende tilbage i 2011.

Dons

Læs mere om:
  • Harry Vaulkhard
  • bamboo engineering
  • Oschersleben
  • 05/09/10 - Oschersleben - WTCC
  •