Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hammer Motorsport klar til DM 3

DM Rally 
03/09/10 

Makkerparret Klaus Hammer og Marc Troels-Smith, samt resten af teamet bag Hammer Motorsport er klar til at tage til det traditionsrige Sydhavsrally, som bliver afviklet lørdag d 4. september med udgangspunkt i Nykøbing Falster.
Rallyet starter over middag og første bil kommer i mål kl.: 22:00, hvilket betyder at nogle af de 150 km. hastighedsprøver bliver afviklet i mørke.
 


(Foto: Hammer Motorsport)
Hele teamet bag Hammer Motorsport har efter en velfortjent sommerferie skiftet hele drivlinen i bilen ud.

Det betyder at bilen har fået en helt ny motor, gearkasse, centerdifferentiale og bagtøj – så bilen nu er klar til de sidste 3 afdelinger af danmarksmesterskabet henover efteråret.

Klaus Hammer:
”Vi ser meget frem til at komme i gang igen efter en meget lang sommerferie pause. Vi skal for første gang køre noget, som vi har kørt i evo’en før, og glæder os til at komme ud og få kørt noget motorløb. De første afdelinger af DM har drillet os med bl.a. 2 punkteringer i seneste afdeling, hvilket ødelagde løbet helt for os. Vi starter nu ud med en helt frisk bil og glæder os bl.a. til at skulle køre i mørke igen – det giver prøverne et helt andet perspektiv. Vi håber på at finde noget mere fart i bilen denne gang, men tager en prøve ad gangen.”


(Foto: Hammer Motorsport)
Status for Hammer Motorsports DM sæson indtil nu er en beskeden 7. Plads, med 11 point på kontoen i klassen for 4WD.

Denne stilling er hele teamet opsat på at forbedre i løbet af efterårets 3 afdelinger.

Marc Troels-Smith:
”Det har absolut ikke gået som vi havde forhåbninger om i de første afdelinger af DM, men vi er fortrøstningsfulde og tror på at vi kan finde mere fart i bilen, og køre os længere frem i tabellen. Vi har forberedt os på bedst mulig måde, og mangler nu at få kørt nogle kilometer i bilen, så vi kan få rytmen igen. Vi er trods alt oppe imod nogle meget erfarne og dygtige chauffører, og hver en km prøve tæller. Vi håber at vi kan være med til at skabe et rigtig godt motorløb, og glæder os meget til at køre prøver, som vi har kørt før. Desuden bliver det ekstra sjovt for mig, fordi det seneste Sydhavsrally var der hvor jeg debuterede i Hammer Motorsport.”

Hammer Motorsport stiller til start i DM 3 med start nummer 17, og alle der skulle ønske at kigge forbi teamet på servicepladsen skal være velkommen. Service bliver afholdt på parkeringspladsen ved Nykøbing Falster hallen hvor også rallycentrum holder til.

Hammer Motorsport


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Marc Troels-Smith
 • Hammer Motorsport
 • SydhavsRally
 • 04/09/10 - SydhavsRally - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     D4 Enterprise Solutions