Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Rallyeliten mødes på Falster

DM Rally 
03/09/10 

Det er både den nuværende og den kommende rallyelite der sætter hinanden stævne, når Suzuki Sydhavsrally køres på lørdag med udgangspunkt i Nykøbing Falster Hallen.
Løbet er det tredje af fem afdelinger i dette års danmarksmesterskab i rally, og intet er afgjort inden lørdagens 12 hastighedsprøver på Lollland og Falster.
 

Den nuværende rallyelite er bl.a. repræsenteret ved den regerende danmarksmester Kenneth Madsen, der i sin Suzuki Swift har startnummer 1, samt den førende i mesterskabet Karl-Åge Jensen i Peugeot 207.

Den kommende, danske rallyelite er bl.a. repræsenteret af den lokale kører Simon Larsen, der har andenkører Nicklas Daugberg ved sin side i den Suzuki Swift, som rallyparret skal forsøge at få ind på førstepladsen i den klasse, de stiller op i.


Den lokale kører Simon Larsen og hans andenkører Nicklas Daugberg er udpeget som rallytalenter af Dansk Automobil Sports Union.
(Foto: DASU)

Simon Larsen og Nicklas Daugberg er udpeget som rallytalenter af Dansk Automobil Sports Union, og som sådan følger det danske motorsportsforbund talenterne tæt og bakker deres rallykarrierer op med råd og vejledning. Forhåbentlig giver arbejder pote på hastighedsprøverne på lørdag.

Simon Larsen er i øvrigt søn af løbsleder John Larsen, der har det overordnede ansvar for tilrettelæggelsen og afviklingen af løbet.

Sydhavsrally 2010 har sin base ved Nykøbing Falster Hallen. Det er her, rallybilerne kører til og fra mellem hastighedsprøverne, og det er også her, løbets organisation holder til.

Løbets officielle start sker, når den første bil triller ned ad startrampen på Torvet i Nykøbing Falster lørdag kl. 12.30. Et kvarter senere starter den første bil på første hastighedsprøve, og herefter kører den danske rallyelite om kap på i alt 12 hastighedsprøver, indtil sidste bil kører i mål kort før kl. 23.

Vinderne hyldes ved præmieoverrækkelsen i Nykøbing Falster Hallen ved midnatstid.


Læs mere om:
  • SydhavsRally
  • 04/09/10 - SydhavsRally - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: