Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Rallymestrene giver den fuld gas

DM Rally 
02/09/10 

- for at regulere pointregnskabet
Efter en suveræn sejr for andet år i træk i en runde af Yokohama Cup i Tåstrup er de danske rallymestre fra Øm, Tim Svanholt og Per Henriksen, optimistiske og stærkt opsatte på at få markeret, hvem der bestemmer farten i kampen om årets Danmarksmesterskab klassen for 2-hjulstrukne biler
 

- Nu skal vi bare koncentrere os om at komme godt fra start i lørdagens DM-runde i Nykøbing Falster, så vi kan få udnyttet bilen 100 pct. efter at være sluppet af med den ”gremlin“, der har drillet os i årets to første løb. Bilen kører nu bedre end nogensinde, fastslår Tim Svanholt forud for lødagens fartfest på Falster.


Roskildes danske rallymestre Tim Svanholt og Per Henriksen er klar till at give den fuld gas i deres VW Golf GTI Kit Car i årets tredje DM-rally på lørdag.

En ”gremlin“ er bilernes parallel til husejernes nisser og søfolkenes klabautermand. En drillepind, som ikke uden videre lader sig finde og fjerne. Men i den lange pause efter sæsonens andet DM-rally har teamet givet bilen en grundig overhaling, og nu kører den perfekt.

- I de to første DM-løb havde bilen en tendens til at tabge momentum i svingene, og det kostede splitsekunder, hvilket der ikke er tid til med en konkurrent som Brian Madsen og Anja Posorski i Peugeot 306 Maxi, tilføjer Tim Svanholt, der sammen med Per Henriksen før lørdagens rally er på en samnlet fjerdeplaqds i klassen.

Men det skal der nu laves om på efter at rallymestrene i den forgangne weekend fik slået fast, at deres VW Golf GTI Kit Car nærmest er flyvende. I alle tilfælde hurtig nok til at køre fra alt og alle i Tåstrup.


Roskildes danske rallymestre Tim Svanholt og Per Henriksen er klar till at give den fuld gas i deres VW Golf GTI Kit Car i årets tredje DM-rally på lørdag.

Lørdagens rally i Nykøbing F. starter først over middag og slutter først sent på aftenen, så løbets sidste hastighedsprøver bliver kørt i mørke. For nogle deltagere er det en ulempe ligesom det vil være til gene for nogle, hvis det styrtregner.

- Hverken regn eller mørke generer os. Tværtimod. Vi er i alle tilfælde indstillet på at give den fuld gas på lørdag. Der er et pointregnskab, som skal reguleres til vores fordel, mener Tim Svanholt.

Fakta om DM 3 - Nykøbing Falster Sydhavsrally

Køres den 4. september 2010
Start/mål/rallycentrum Nykøbing F. Hallen
1. vogn til start kl. 13:00
Der er meldt 40 biler til start
Løbets samlede distance er henved 250 kilometer
Der er omkring 150 kilometer hastighedsprøver
1. vogn i mål kl. 22:00

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Per Henriksen
  • Tim Svanholt
  • Svanholt Motorsport
  • SydhavsRally
  • 04/09/10 - SydhavsRally - DM Rally
  •