Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Nissen sluttede sæsonen med snurretur

DTM 
30/10/00 

DTMKris Nissen sluttede 2000-sæsonen med en snurretur i DTM 2000-finalen på Hockenheim-banen. Efter en 14. plads i det første af søndagens to løb satsede danskeren på et tidligt avancement i det andet løb, men en snurretur inden den berygtede Nordkurve-chicane sendte danskeren ud af løbet allerede på første omgang.
 

Abt-Audi - Kris Nissen - Photo: ABT Sportline
Kris Nissen i dagens første løb. - Photo: ABT Sportline.

"Surt - men det er den slags der sker. Blot synd at Mercedes' Klaus Ludvig også blev involveret i min lille piruette", siger Kris fra Tyskland.

Snurreturen betød at Kris Nissen sluttede DTM 2000 uden point. "Det er vist første gang i min karriere at jeg er noteret for et nul i en slutstilling, men jeg vælger at se possitivt på sagen: Vi har i løbet af året gjort vores privat-udviklede Abt-Audi TT-R mere og mere konkurrencedygtig. og jeg har været lige så hurtig som mine teamkammerater i alle løb - jeg har bare været frygtelig uheldig. På den baggrund kan 2001 kun blive bedre!", siger Kris.

DTM 2000 - 9. afdeling - Hockenheim - 29. oktober:

1. løb 2. løb
Plac. Kører/Team Plac. Kører/Team
1 Uwe Alzen
Opel
1 Uve Alzen
Opel
2 Bernd Schneider
Mercedes Benz
2 Joachim Winkelhock
Opel
3 Joachim Winkelhock
Opel
3 Michael Bartels
Opel
14 Kris Nissen
Audi
DNF Kris Nissen
Audi
Slutstillingen i DTM 2000:
Plac.KørerTeamPoint
1Bernd SchneiderMercedes Benz221
2Manuel ReuterOpel162
3Klaus Ludvig Mercedes Benz122
20Kris NissenAudi0

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kris Nissen
  • Hockenheim
  • 29/10/00 - Hockenheim - DTM
  •