Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Renault DTC Light Cup

Siepmann i Grand Prix-stemning

Renault DTC
Light Cup 

02/09/10 

"Nu har jeg i de sidste to løbsweekender fået to andenpladser, så nu må tiden være inde til at tage det sidste skridt op til førstepladsen", siger Christian, der i sin fragtmandsblå Renault Clio kørte et stabilt og flot løb på Ring Djursland i starten af august måned.
 


Den århusianske Renault DTC Light Cup-kører Christian Siepmann sætter kursen mod podiets øverste trin, når han i weekenden deltager i Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.
(Foto: Gripping Media)

Grand Prix Danmark er det største motorsportsarrangement, der køres i Danmark, og der er derfor også stor prestige ved at vinde et løb under denne weekend. Det gælder også for Christian, men der er også en anden faktor i spil:
"Vi får besøg af en masse sponsorer, og det vil være en fornøjelse at fejre en sejr sammen med dem", fortæller han. "Men nu må vi se. Der er lige et par stykker, som sikkert også gerne vil have en førsteplads, så jeg kommer ikke sovende til sejren."


Næste skridt for CS Racing må være en sejr til Grand Prix Danmark.
(Foto: Gripping Media)

CS RACING

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Jyllandsringen
  • 05/09/10 - Jyllandsringen - Renault DTC Light Cup - DM
  •