Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

GT Trio skal køre Porsche Hybrid ved Petit Le Mans

ALMS 
01/09/10 

American Le Mans SeriesFabriks Porsche kørerne Timo Bernhard og Romain Dumas skal sammen med den tidligere Porsche fabrikskører, nuværende Audi fabrikskører, Mike Rockenfeller deltage i American Le Mans series løbet Petit Le Mans, på Road Atlanta i en Porsche 911 GT3 R Hybrid.
 

Porsche 911 GT3 R Hybrid er den nye type racerbil som vi allerede fra næste sæson vil se mange flere bud på. Det er bilen hvor man kombinerer velkendte brændstofmotorer med elektriske motorer. Porsches 911 GT3 R Hybrid er udstyret med to elektromotorer der hver yder 60 kilowatts og de er så supplement til benzinmotoren på 480 hestekræfter.

Porsche Hybrid’en vil deltage i løbet uden mulighed for at score point, da den ikke overholder 2010 GT reglementet. Vi har allerede ved et par lejligheder set den omtalte Porsche køre med i racerløb og klare sig udmærket, og at deltage i Petit Le Mans vil helt sikkert giver Porsche en mængde værdifulde data således at vi til 2011 sæsonen vil se en optimeret udgave at Porsche Hybrid raceren.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Mike Rockenfeller
  • Romain Dumas
  • Timo Bernhard
  • Road Atlanta
  • 02/10/10 - Road Atlanta - ALMS
  •