Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup

Føringen skal forsvares

Yokohama Cup 
01/09/10 

- ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen
Weekenden den 3. til 5. september skal Number 1 Racing forsvare deres føring i Yokohama Cup mesterskabet ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen.
Inden weekenden indtager David Falch første pladsen og Anders Majgaard 4. pladsen, med deres Peugeot 308 EPO1 racere, og både de to kørere og hele Number 1 Racing teamet er opsatte på at tage hjem fra Grand Prix'et på 1. og 2. pladserne.
 

Målet er ikke urealistisk, da der kun er 14 point mellem nummer et og nummer fem, men alle i teamet ved at der skal kæmpes hårdt om pointene.


David Falch fører på nuværende tidspunkt Yokohama Cup mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Alle i teamet har arbejdet hårdt på at vi blev Grand Prix klar, vi har blandt andet haft Anders Majgaard's racer på rullefelt, den drillede en del med trækkraften på Ring Djursland, men det problem er ny ryddet af vejen" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo, og fortsætter - "vi glæder os til Grand Prix Danmark, det er årets vigtigste løb, og det løb vi helst vil vinde. Så vi er klar til at give den fuld gas!"


Anders Majgaard's racer er nu igen kampklar.
(Foto: Motorsporten.dk)

Grand Prix weekenden begynder allerede fredag eftermiddag for deltagerne i Yokohama Cup mesterskabet.
Klokken 15:00 kører de deres fri træning, som den klasse der først skal på banen.

Lørdag skal de på banen to gange, først klokken 10:45 til deres kvalifikation, og igen klokken 17:20 hvor de runder lørdagens program af med deres første løb.
Søndag skal de køre deres andet løb klokken 16:05.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • David Falch
  • Number 1 Racing
  • Jyllandsringen
  • 05/09/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS