Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bekymring i Malaysia

Formel 1 
01/09/10 

I Malaysia på Sepang banen, er arrangørerne af det malaysiske Formel 1 Grand Prix bekymrede. Bekymringen er over det tilsyneladende stigende antal Formel 1 Grand Prixer der kommer i de kommende år.
Desuden er faciliteterne ikke så moderne som da banen blev introduceret. Arrangørerne og baneejerne afventer godkendelser fra regeringen for at renovere faciliteterne.
 

På Sepang banen i Malaysia er der panderynker i ansigterne på baneejerne og arrangørerne af det malaysiske Formel 1 Grand Prix.

For det første er banen ikke helt så ny mere og flere indikerer at det er nødvendigt med en renovation af faciliteterne. Det ved man godt på banen og har derfor søgt den malaysiske regering om lov til at forbedre faciliteterne. Men det er tilsyneladende en langvarig proces. Utålmodigheden stiger og stiger.

Dernæst er man også bekymret for om Grand Prixet måske ryger ud. Alt tyder på en stigende antal Formel 1 Grand Prixer i fremtiden, og nu er man bekymret for at komme i klemme blandt alle de nye kommende Grand Prixer. Man har derfor rettet henvendelse til Bernie Ecclestone om muligheden for at få flyttet det malaysiske Formel 1 Grand Prix, så det ligger enten lige før eller lige efter Grand Prixet i Singapore.

Det vil ifølge arrangørerne i Malaysia give flere tilskuere, da de to Grand Prixer ikke ligger langt fra hinanden geografisk. I år var der 100.000 tilskuere til Grand Prixet, men det er et antal der svinger utrolig meget i netop Malaysia. Derfor er denne flytning af løbsdato ønskeligt for arrangørerne.

Dons

Læs mere om:
  • Sepang
  •