Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF3

Nicolai Sylvest vandt sølvmedalje

KF3 
30/08/10 

- ved Danmarksmesterskabet
Det blev til en flot sølvmedalje, da Nicolai Sylvest på gokartbanen i Roskilde i weekenden var til start i Danmarksmesterskabet i den internationale klasse KF3.
Den kun 13-årige skoleelev fra Jægerspris er i år rykket op i den hårde KF3-klasse, hvor han kører sin første sæson, og selv om han er regerende mester i ungdomsklassen Cadett Junior fra 2009, var en plads på podiet ønsketænkning.
 

Danmarksmesterskabet udkæmpes over en enkelt weekend, så det gælder virkelig om at være med fremme og slå til, når chancen byder sig. De indledende manøvrer viste da også, at Nicolai Sylvest var blandt de hurtigste uden dog at sætte tempoet. Tidtagningen gav således en fjerdeplads, og efter at være blevet nummer fire og tre i kvalifikationsheatene skulle han starte som nummer fire i pre-finalen. Denne placering krydsede han også målstregen på, selv om han et kort øjeblik under løbet var oppe som nummer tre. Desværre fik han ikke forsvaret sin position godt nok og blev henvist til fjerdepladsen.

Resultatet betød en ny startposition som nummer fire til den altafgørende finale, som endte med at blive kørt på en meget regnfuld og derfor glat bane – et underlag, som Nicolai Sylvest ikke havde prøvet på banen i Roskilde før weekenden. Teenageren fik dog en god start og skød frem på tredjepladsen, som han holdt de første ni omgange af den 13 omgange lange finale, inden han kunne avancere yderligere en plads, så han kunne slutte på andenpladsen og erobre sølvmedaljen ved Danmarksmesterskabet.


Nicolai Sylvest tog andenpladsen ved DM i KF3-klassen.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Dette resultat giver ekstra selvtillid forud for deltagelsen ved verdensmesterskabet i Portugal om en uge, som den 13-årige teenager tidligere i år har kvalificeret sig til.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  • Roskilde Racing Center
  •