Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Kevin Magnussen sejrer i regnvejr i Tyskland

Formel 3 DE 
29/08/10 

Kevin Magnussen kørte i lørdag en flot sejr i hus, da han under svære betingelser vandt på en regnvåd Nürburgring i en afdeling af det tyske Formel 3 mesterskab. Løbet startede på tør bane og da starten gik, skød Kevin Magnussen frem fra femte startposition til en placering som nummer fire.
 

Men da regnen begyndte at falde, var Kevin blandt de første, der kørte i pit efter regnvejrsdæk. Også dansk Marco Sørensen kørte i pit og han kom først ud. Da de øvrige konkurrenter havde skiftet til regnvejrsdæk, var det de to danskere i front, men Marco Sørensen havde kørt for stærkt i pitlane og indkasserede en drive-through straf, som han ikke nåede, at tage inden løbets afslutning og derfor fik han i stedet et 30 sekunders straftillæg. Kevin Magnussen lavede ingen fejl og kunne køre over målstregen som sejrsherre 10 sekunder foran nummer to, tyske Daniel Abt og med Marco Sørensen på tredjepladsen.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det gik rigtig, rigtig godt” sagde en glad Kevin Magnussen efter han havde taget sæsonens fjerde sejr i Formel 3. ”På tør bane havde jeg en rigtig god bil og vi lå meget tæt i toppen. Det er svært at sige, hvordan det ville være gået på tør bane, men jeg følte at jeg havde en vinderbil i dag. Da det så begyndte at regne besluttede jeg hurtigt at gå i pit og det var den helt rigtige beslutning. Da de andre gik i pit, havde de tabt for meget tid og jeg kunne køre sejren hjem derfra. Jeg kunne se, at Marco (Sørensen – red.) havde fået en drive-through straf, så derfor var der ingen grund til at jagte ham. Forspringet til de øvrige var tilpas stort til, at jeg kunne slappe af og dermed undgå at lave fejl. Det er for fedt, at have kørt sejre hjem i to afdelinger i træk, så jeg føler, at vi nu har genfundet noget af den speed vi havde mistet midt på sæsonen”.


(Foto: Jan Kaiser)


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Nürburgring
  • 29/08/10 - Nürburgring - Formel 3 DE
  •