Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Marco Sørensen frataget sejr

Formel 3 DE 
29/08/10 

Det var en meget skuffet Marco L. Sørensen som ellers kørte først over målstregen i lørdagens afdeling af det Tyske formel 3 mesterskab.
 

Løbet blev afviklet på Nurburgring, og Marco startede løbet fra pole position. Den første pole position for Mercedes i år. Efter en perfekt start fik han hurtig opbygget et forspring på næsten to sekunder til de bagved kørende. På tredje omgang begyndte det at regne, og han valgte derfor som den første at gå i pit for at få monteret regn dæk på sin bil. Efter et veludført pit stop kunne Marco igen efter nogle omgange overtage føringen. Her blev han indtil det ternede flag. Han krydsede målstregen næsten ti sekunder foran nummer to.

Men til Marco,s frustration var han under løbet blevet idømt 30-sekunders straf for forhøj hastighed i pit-lanen under sit pit-stop. Dette betød at en ellers suveræn sejer blev forvandlet til en skuffende tredje plads.

Marco udtaler fra Nurburgring, at han selvfølgelig er utroligt træt af situationen. Jeg førte hele løbet og kunne endda køre først over målstregen med en kæmpe marginen ned til nummer to. Derfor er det dobbelt bitter at må se sejren forsvinde efter løbet. Men jeg bliver også nød til at fokusere på løbet i morgen hvor jeg igen starter i forreste række som toer.


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Nürburgring
  • 29/08/10 - Nürburgring - Formel 3 DE
  •