Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KZ2

Dennis Lind ny fabrikskører for Dino Kart

KZ2 
27/08/10 

Kører DINO Kart i weekendens afdeling af DM for gokartens KZ2-klasse.
Det seneste halve år har budt på op- og nedture for Danmarks- og Europamesteren i Formel Ford, Dennis Lind. Efter at have vundet sidste års danske mesterskab, gjaldt det næste skridt; den britiske Formel Ford-serie for Fluid Motorsport.
Sammen med Fluid Motorsport sikrede Roskilde-drengen sig Eurocup-titlen på den hollandske Zandvoort-bane, men herefter slap pengene op for stortalentet.
 


Dennis Lind er regerende dansk og europæisk mester i Formel Ford.
(Foto: Gripping Media)

Mens Dennis og hans bagland arbejder på højtryk for at finde penge til at genoptage sæsonen, er der kommet et tilbud fra danske DINO Kart om at køre weekendens afdeling af DM for KZ2-klassen, der køres på Roskilde Racing Center.

"Det er en perfekt mulighed for at komme ud og holde formen ved lige", fortæller Dennis, der allerede har trænet nogle timer i karten. "DINO'en kører som en drøm, og jeg er sikker på at vi kan tage pokaler med hjem i weekenden."


Det bliver en DINO Kart som denne, at Dennis Lind skal køre på Roskilde Racing Center.
(Foto: Dino Kart A/S)

Anders Byriel fra DINO Kart A/S er glad for at have Formel-mesteren på holdet:
"Det er jo en talentfuld og erfaren kører, vi får i karten, og der skal ikke være tvivl om at vi sigter efter toppen af podiet med Dennis i karten."

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Roskilde Racing Center
  •