Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Diverse 
27/08/10 

Det sker i weekenden
Michael Christensen er atter til start for MW Arden når årets næstsidste GP3-runde afvikles i forbindelse med det belgiske Formel 1 Grand Prix på Spa. Eurosport 2 viser begge rundens løb søndag fra kl. 9.
Kevin Magnussen er som vanligt med når den tyske ATS Formel 3 Cup ligeledes kører næstsidste runde på Nürburgring. Den 17-årige dansker indtager tredjepladsen i den samlede stilling. Marco Sørensen er tilbage i startopstillingen efter en ufrivillig pause grundet sponsorproblemer.
 

Mikkel Mac jager den førende i den samlede stilling når Formula Renault NEC besøget tjekkiske Most. Runden er årets tredjesidste. I klassen for ældre biler kæmper brødrene Daniel og Dear Schilling om førstepladsen.

Kasper Larsen fra DASU & Team Danmark talentudviklingsprojekt i karting deltager i anden runde af det nye, officielle CIK Ungdoms VM i karting (U18), der køres i Alcaniz, Spanien. Også Jacob Gram og Frederik Husted er anmeldt. I CIK Karting Academy for 13 – 15 årige er Danmark repræsenteret ved Magnus Ruud Kjær.

DIF-DM i karting afvikles i Roskilde. Blot to uger efter sæsonfinalen i Dansk Super Kart mødes den hjemlige elite atter; denne gang til kampen om de officielle DIF-Danmarksmesterskaber i klasserne KF2 og KZ2. Samtidig kåres DASU mesteren i juniorklassen KF3. Det sker på Roskilde Racing Center.

WSK Masters. Flere danskere fra DASU og Team Danmark talentudviklingsprojekt er til start i første runde af WSK Masters, der køres på banen i Siena, Italien. I KF2 gælder det Max Klinkby-Silver; i KF3 Christian Sørensen.

Nicolaj Møller Madsen på TV. Den danske Europamester i karting er gæst i studiet, når TV3 Puls søndag sender direkte fra det belgiske Formel 1 Grand Prix. Det sker ca. kl. 16 søndag.

Træningssamling for rallycross talenterne. DASUs rallycross talenter mødes til årets fjerde samling. Det sker i Nysum.


Læs mere om:
  • Christian Sørensen
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • Kevin Magnussen
  • Marco L. Sørensen
  • Max Klinkby-Silver
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Mikkel Mac
  • Nicolaj Møller Madsen
  •