Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Formel 1 aspirant får ny chance

Formel 3 DE 
26/08/10 

Marco L. Sørensen, som sidste år skrev kontrakt med Renaults Formel 1 team, så ellers ud til at måtte indstille karrieren, da Renault tidligere på året satte deres junior program på hold. Men nu har der budt sig en ny chance for den 19-årige nordjyde, hvis mål er Formel 1.
Marco har fået tilbud om at deltage i næste afdeling af det Tyske Formel 3 mesterskab for det tyske team Brandl/Mercedes Racing Team.
 


Marco Sørensen i sin Formel 3 racer.
(Foto: Marco Racing)

Marco udtaler, at han er glad for det nye tilbud, og at han ser frem til løbet i weekenden. Jeg kender teamet rigtigt godt, da jeg tidligere på året kørte tre løb for dem. Nu har de fundet en sponsor til mig, og jeg håber, at dette kan være med til igen at sætte gang i min karriere. Min plan for næste år er stadig at køre F2, World Series eller GP2. Men det kræver, at jeg selv har en ny dansk sponsor med, hvilket har vist sig, at være næsten umuligt at finde.

Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Brandl-racing
  •