Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Ekstra racermulighed – og gevinstchance – for de danske Youngtimere ved Dansk Metal Racing Festival

Special Saloon 
26/08/10 

Youngtimerne kan kæmpe med om 12.000 kroner
Ved Dansk Metal Racing Festival er Youngtimerne en af de mange klasser, der er på programmet. Her skal klassen helt efter planen køre sine to løb lørdag eftermiddag, men nu er der faktisk også mulighed for at komme til start søndag – og endda vinde en kontant præmie – også.
 

”Om søndagen ved Dansk Metal Racing Festival kører vi to løb, hvor vi samler tre af de klasser, hvor der er stort spillerum på teknikken,” siger Holger Møller-Nielsen fra Driftsforeningen Padborg Park. ”Det er Special Saloon Car-klassen og Super Car Challenge, og så er kørerne fra Youngtimerklasserne også inviteret med til at deltage.”


Gunnar Hildorf og Thomas Nielsen har tidligere fightet på Padborg Park.
(Foto: Morten Alstrup)

Søndag startes der med en tidtagning, og så går det ellers løs med de to løb. Her vil der som altid være pokaler til de bedste, men derudover er der en anderledes og alternativ præmiering på tværs af de tre klasser, hvor man vil finde ud af, hvem der virkelig kan køre hurtigt.

”Vi sætter 12.000 kroner på højkant fordelt med 6.000 kroner på hvert af de to løb,” forklarer Holger Møller-Nielsen. ”Når løbene så er omme, kikker vi på de hurtigste tider, som de forskellige kørere har præsteret. Hurtigste mand får 2.000 kroner, mens femtehurtigste også får en præmie på 2.000 kroner, hvilket niendehurtigste mand også gør. På den måde håber og tror vi på, at der hele vejen ned gennem feltet vil blive givet gas.”

For en god ordens skyld skal det nævnes, at det kun er en kørers bedste tid, der tæller med i konkurrencen.

Kørerne fra Special Saloon Car-klassen og Super Car Challenge er naturligvis automatisk tilmeldt konkurrencen, mens kørerne fra Youngtimerklasserne skal tilmelde sig specifikt, da der er tale om en ekstra konkurrence for dem. Prisen for Youngtimerkørerne er 2.000 kroner.

Driftsforeningen Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/08/10 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her