Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Svanholt sejrede søndag - sådan!

Rally Sprint 
25/08/10 

Yokohama Cup i Tåstrup søndag blev en super dag til Svanholt Motorsport og supporter medlem Gitte Larsen.
Den blå VW Golf IV Kit Car skulle vise om sommerens hårde arbejde med at renovere både motor og karosseri m.m skulle bære frugt, det viste sig heldigvis at det var det hele værd.
 

Bilen kørte perfekt, faktisk bedre end den meget længe har gjort, hvilket naturligvis var en stor lettelse for Tim og teamet men supporter Gitte Larsen havde også et stort håb om at bilen virkede, hun havde nemlig vundet en tur i passagersædet til 2 ud af løbets 4 heat, de andre 2 heat var det den faste co-driver Per Henriksen der fik farten i blodet igen efter en meget lang sommerferie fra sporten.


Tim Svanholt og Gitte Larsen foran Golf'en.
(Foto: Svanholt Motorsport)

På 2. pladsen i løbet kom Henning Søgaard i hans Ford Cosworth. og på en 3. plads var det Kenneth Kolbe i Peugeot 205 maxi.

Fra den 26. til den 28 august kan man møde teamet og bilen på AUTOTEKNIK messen i Odense, men ellers køres der fuld gas igen den 4. september til rally DM 3 i Nykøbing Falster.

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Per Henriksen
  • Tim Svanholt
  • Svanholt Motorsport
  • Høje Taastrup
  • 22/08/10 - Høje Taastrup - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: