Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Fødselsdag og godt vejr

Rally Sprint 
27/08/10 

Rally Show i Fårvang, Yokohama Cup, sponsor event på havet og udstilling i Odense. Der er travlt hos IK Motorsport.
Det var på sin fødselsdag at Ib Kragh skulle køre rally Show i Fårvang, der igen havde heldet med sig omkring vejr og besøgstal.
 

Ægte dansk sommervejr, gav de mange fremmødte publikummer de bedste rammer om showet, der som altid bød på udstillinger, opvisning og ikke mindst tæt race.

Der var lagt op til test af en ny gearing i Puntoen, og forskellen var tydeligt mærkbar.
"Efter 1. heat var jeg lidt skeptisk, for jeg synes ikke vi havde fart nok i bilen i forhold til tiderne fra sidste år, så jeg frygtede lidt at det var en aften hvor vi fik klø", fortæller Ib, der dog hurtigt kunne se tiderne matche de nærmeste konkurrenter, og så var der nyt håb.

En plads på podiet ville være en god fødselsdagsgave. Med to 3. pladser og en 2. plads i det indlederne heat skulle det endelige slag stå i finalen. Igen blev der kørt tæt, og da løbet var flaget af, kunne Ib træde op på podiet, som nummer 3. Alt i alt en tilfredsstillende aften.

I lørdags stod den så på Yokohama Cup, hvor Ib og Karsten var hurtigst i 1. heat, men efter at have konstateret en lille mislyd i transmitionen, valgte Ib at pakke sammen og køre hjem på værkstedet, for ikke at ødelægge for meget, inden DM om 14 dage. Det viste sig at et tand i gearkassen, var knækket, dog uden yderligere skader til følge.

En sponsor event bød på en sejltur med Svanen og Thyra, fra Juelsminde til Fredericia og i den kommende uge, skal Puntoen og de 2 Rallysimulatorer udstilles til Autoteknik 2010 i Odense Kongrescenter.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Fårvang
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: