DTM

Zandvoort - resultat

DTM
23/08/10

DTMEfter at have kikset starten totalt overlod køreren på pole position, Timo Scheider i sin Audi, føringen i DTM løbet på Zandvoort banen til et par Mercedes Benz kørere, og ikke en gang et par perfekte pitstops kunne bringe ham tilbage på 1. pladsen.
I stedet blev kampen om 1. og 2. pladserne en kamp mellem de to Mercedes Benz kørere Gary Paffett og Paul di Resta, de strøg over målstregen efter de 42 omgange med blot 0,396 sekund mellem sig!

Gary Paffett vandt DTM løbet på Zandvoort banen i Holland.
(Foto: Natascha Theisen)

Mesterskabsførende Timo Scheider fik kæmpet sig tilbage på 3. pladsen i løbet, og kom i mål over 12 sekunder efter vinderen.
Bag Timo Scheider kom der yderligere tre Audi kørere, det var først svenske Mattias Ekström og derefter Miguel Molina efterfulgt af Oliver Jarvis.

De to tidligere Formel 1 kørere der nu deltager i DTM serien, Ralf Schumacher og David Coulthard, der begge kører i Mercedes Benz, sluttede løbet på 9. og 12. pladserne ud af de 16 startende kørere.

DTM feltet indeholder også to kvindelige deltagere, Audi køreren Katherine Legge samt Mercedes Benz køreren Susie Stoddart, de to placerede sig på 14. og 15. pladserne.

Vinderne på podiet. Til venstre Paul de Resta, i midten Gary Paffett, og til højre Timo Scheider.

Sidste nyt
Ved den tekniske kontrol af bilerne efter løbet, fandt banens officials ud af at der manglede den obligatoriske stregkode på det ene af Dunlop dækkene på Timo Scheider's Audi.

Timo Scheider kom i mål på 3. pladsen i sin Audi, men måske med et forkert dæk på bilen, derfor kan hans 3. plads være i fare!

Dækket er nu sendt til undersøgelse hos Dunlop, for at man kan få fastslået årsagen til hvorfor det mangler - altså om det bevidst er blevet fjernet, eller om det er blevet 'kørt af' under løbet.
Derfor er ovenstående løbsresultat endnu ikke endelig bekræftet!