DTM

Zandvoort - 2. fri træning

DTM
21/08/10

DTMSvenske Mattias Ekström anførte den Audi trio der besatte de tre første pladser på tidstabellen i DTM kørernes anden fri træning på Zandvoort banen i Holland.
Mattias Ekström kørte 22 omgange på banen, og satte 1:31,665 som sin hurtigste tid, hvilket viste sig at være 0,429 og 0,511 sekund hurtigere end mærke kollegaerne Timo Scheider fra Tyskland samt Miguel Molina fra Spanien.

Mattias Ekström.
(Foto: Natascha Theisen)

På de tre efterfølgende pladser kom en trio af Mercedes Benz kørere, med englænderen Paul Di Resta foran canadiske Bruno Spengler og Gary Paffett ligeledes fra England.

Paul de Resta.

Klassens to tidligere Formel 1 kørere Ralf Schumacher (Tyskland) og David Coulthard (Skotland) der begge kører Mercedes Benz biler sluttede på 13. og 13. pladserne.

De to kvindelige deltagere, Mercedes Benz køreren Susie Stoddart, samt Katherine Legge der kører Audi, og som begge er fra England, placerede sig på 15. og 18. pladserne.