Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Cup

Der bliver driftingopvisning ved GP Danmark

STC Cup 
20/08/10 

Det kommende løb på kalenderen – GP Danmark på FDM Jyllandsringen – kommer til at blive højdepunktet i denne sæson. Traditionelt set er den afdeling af Danish Touringcar Championship, som ligger i enten slutningen af august eller starten af september, noget helt specielt, og det bliver den også i år.
 

GP Danmark kommer til at tælle som tredje og næstsidste afdeling af Scandinavian Touring Car Cup, hvor det store slag skal slås på dansk grund. Bliver det danskerne, der kan udnytte hjemmebanefordelen til at tage sejren, eller har svenskeren lært så meget fra deres besøg på FDM Jyllandsringen i foråret, at de kan gøre rent bord?

(Fotos: Morten Alstrup)

Men GP Danmark er som altid en weekend med fest, sjov og underholdning, og i år bliver det også tilfældet, hvor man kan opleve en række af landets bedste driftere give opvisning.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 05/09/10 - Jyllandsringen - STC Cup
  •