Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

Honda ProRacing tæt på perfekt resultat

Special Saloon 
18/08/10 

Ring Djursland er og bliver Jakob Borum’s favoritbane, og det blev ganske grundig bekræftet i weekenden den 14. og 15. august 2010.
Bulerne fra juniløbet var blevet rettet ud hen over sommeren, men mere interessant er det, at der er blevet fundet lidt flere hk og en del mere moment ved at skifte til Sunoco’s 109 oktan racefuel.
 

De 2 tidtagninger om lørdagen forløb perfekt for Borum, med 2 gange hurtigste tid, og helt uden nogen form for problemer. ”Gearingen passer perfekt til Ring Djursland, så jeg kan virkelig udnytte motorens kræfter. For enden af langsiden kører den lige omkring 200 km/t, så det går pænt stærkt” sagde en tilfreds Jakob Borum.

Første heat søndag forløb helt fornuftigt, godt nok var Vejby forbi Borum 2 gange, første gang i ca. en omgang lige i starten af heatet, anden gang meget kortvarigt for enden af langsiden, hvor Vejby fik bremset lige sent nok, men det blev reddet i flot publikumsvenlig rallystil. Vejby løb med hurtigste omgang blot 12/1000 hurtigere end Borum. Som sædvanlig tæt og spændende kamp mellem Borum og Vejby.


Jakob Borum havde en noget nær perfekt weekend på Ring Djursland.
(Foto: keldolfert.dk)

Heat 2 blev et særdeles begivenhedsrigt heat, med ikke mindre end 3 stop and go straffe og en strafbane. Borum holdt sig ude af problemerne, og det betød at Borum rent faktisk førte heatet i et par omgang, men desværre måtte han nøjes med en samlet 4. plads. Kampen mellem Vejby og Borum var igen meget skarp, og det gav noget aldeles seværdigt ræs. Igen lykkedes det for Vejby at tage hurtigste omgang.


Tæt og flot ræs i heat 2.
(Foto: keldolfert.dk)

Konkurrencen i SS2 er meget tæt i år, og da Klostermann ikke stillede op denne weekend betyder det, at stillingen i toppen af SS2 nu ser således ud:
1. Christian Vejby: 133 point
2. Michael Klostermann: 129 point
3. Jakob Borum: 127 point

Med 7 afdeling tilbage er mesterskabet helt og aldeles åbent, og det bliver særdeles spændende at følge det resten af sæsonen.


Jakob Borum fører hele SSC feltet an, ganske flot af en 12 år gammel ”gade Honda”.
(Foto: keldolfert.dk)

Med 42 point ud af 44 mulige, og absolut ingen mekaniske problemer eller skader på bilen, kan det kun betragtes som en nærmest perfekt weekend. Næste gang bilen skal luftes bliver på Padborg Park den 28. og 29. august, hvor hele teamet glæder sig til en gang tæt ræs igen.

Honda ProRacing
Keld O. Dohm


Læs mere om:
 • Jakob Borum
 • Honda ProRacing
 • Ring Djursland
 • 15/08/10 - Ring Djursland - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS