Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Flot afslutning for Nicolai Sylvest i Dansk Super Kart

Dansk Super Kart 
18/08/10 

Nicolai Sylvest deltog i weekenden på Rødby Karting Ring i de sidste to afdelinger af Dansk Super Kart i den internationale superklasse KF3. Inden weekenden var den 13-årige skoleelev fra Jægerspris placeret på en samlet syvendeplads, men hvis alt flaskede sig i de sidste to afdelinger, var en fjerdeplads inde for rækkevidde.
 

Lørdagens to heats skulle køres på en meget regnfuld bane, et underlag som den ny-oprykkede KF3-kører ikke har testet voldsomt meget på. Det skulle også vise sig at blive lige så svært som ventet.

Efter at have været noget efter på tiderne og måtte nøjes med niendebedste tid i kvalifikationen fandt Nicolai Sylvest som altid farten til de afgørende finaler, avancerede som han plejer og kom i mål på en respektabel femteplads. Hvis han kunne gentage dette i søndagens finaler, ville målet om en samlet fjerdeplads i 2010-udgaven af Dansk Super Kart være en realitet, og det var lige præcis, hvad den kun 13-årige skoleelev gjorde.


Nicolai Sylvest med beviset på fjerdepladsen i Dansk Super Kart.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Dette resultat må betegnes som mere end godkendt, da det er Nicolai Sylvests første sæson i det absolut hårdeste selskab i den internationale superklasse KF3. Ligeledes er han en af de absolut yngste kørere i feltet, så resultatet må betegnes som meget lovende for den unge gokartkøreres videre udvikling som kartingkører, og da han ligeledes har alderen til at kunne deltage i både 2011 og 2012 i denne klasse, tegner fremtiden lys for det unge talent.

I den sidste weekend af august gælder det så kampen om DIF-Danmarksmesterskabet i KF3-klassen, som køres i Roskilde, og herefter er næste programpunkt VM-finalen i Braga i Portugal den 11.-12. september – det andet store internationale mesterskab, som Nicolai Sylvest har kvalificeret sig til i år.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  •