Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Christian Jensen fire tiendedele fra sejr

Rally Sprint 
18/08/10 

- i rallysprintet i Fårvang
Han har taget generalsejre i DM-rallyer og er forsvarende Danmarksmester. Tre gange har han vundet det store rallysprint i Kongensbro, men endnu har Christian Jensen fra Ans sin første sejr i det legendariske rallysprint i Fårvang til gode. Sådan var situationen inden årets udgave af løbet, der blev kørt fredag aften, og sådan er den også efter. Men denne gang var det en nærmest mikroskopisk margen, som forhindrede køreren fra Peugeot Sport Dealer Team DK at nå helt til tops.
 

Mindre end fire tiendedele manglede Christian Jensen i at slå mærkefællen Brian Madsen.

”Marginalerne var ikke lige med os i finalen, og så var det fint for Brian, at han kunne slå tilbage,” sagde Christian Jensen i minutterne efter den tabte finale.


Christian Jensen var mindre end fire tiendedele fra sejren i Fårvang.
(Foto: Brian Juel)

Men forud var gået tre indledende heats, hvor den hvide og blå Peugeot 207 Super 2000 havde været hurtigere end konkurrenterne.

”I finalen forbremser vi os en enkelt gang, men jeg vil ikke sige, at vi kunne have kørt et par sekunder hurtigere alligevel,” vurderer Christian Jensen.

”Jeg må indrømme, at jeg troede, at vi havde Brian i finalen. Jeg tror, at jeg slappede lidt for meget af, fordi jeg følte, at der ikke var nogen grund til at gå ud og satse det hele. Jeg følte egentligt, at jeg havde rimeligt styr på det, men det havde jeg så ikke.”

For Peugeot Sport Dealer Team DK blev det til en sejr i den ordinære konkurrence – såvel generelt som i klassen – takket være Christian Jensen, mens teamets anden bil med Karl-Åge Jensen fra Viborg bag rattet her bakkede ham op med en fjerdeplads.

”Jeg synes, at løbet udviklede sig fint for mig, men jeg kommer ikke udenom, at jeg aldrig rigtigt har kunnet finde rytmen i denne her slags løb,” indrømmer Karl-Åge Jensen. ”Jeg stiller op, fordi det er sjovt at deltage, og det var også sjovt at være med alligevel, selv om det var ærgerligt for Christian, at han ikke kunne vinde finalen. Men ham og Brian havde en god fight, og det kunne lige så godt være den ene som den anden, der havde vundet.”


-Åge Jensen scorede en fjerdeplads i den ordinære konkurrence.
(Foto: Brian Juel)

Næste gang, Peugeot Sport Dealer Team DK skal i gang med at kæmpe om pokaler, er i den første weekend af september. Her genoptages kampen om Danmarksmesterskabet i rally med Sydhavsrallyet, hvor Karl-Åge Jensen skal forsvare sin aktuelle førsteplads, mens Christian Jensen skal bevise, at det ikke er nogen tilfældighed, at han er forsvarende Danmarksmester.

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Karl-Åge Jensen
  • Peugeot Sport Dealer Team
  • Fårvang
  •