Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

To podieplaceringer til Claus Christensen

Special Saloon 
17/08/10 

Efter at have vundet samtlige Special Saloon Car løb inden 'Sommerløbet' på Ring Djursland, var det ligesom blevet tid hvor der skulle prøves noget nyt for Porsche køreren Claus Christensen.
Derfor havde han sammen med sine trofaste mekanikere, der har fulgt ham siden Saxo Cup tiden, skiftet undervogn på Porschen, for at se om de kunne forbedre dens køreegenskaber yderligere.
 

Ombygningen havde ikke helt den ønskede virkning, måske snarere tværtimod, for Claus Christensen måtte se sig henvist til 4. pladsen i den første tidtagning, hvor han var 2,6 sekund langsommere end den hurtigste kører.
Det var sæsonens dårligste resultat for Claus!


Claus Christensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I pausen mellem de to tidtagninger herskede der stor travlhed i Champion Racing teamet, den nye undervogn blev afmonteret, og den gamle monteret igen, og justeret på plads.

Den store indsat fra teamets side bar frugt i den anden tidtagning, hvor Claus Christensen var hurtigste mand, men et forspring på 1,1 sekund ned til køreren på 2. pladsen.


Claus Christensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens første løb kom Claus Christensen hurtigt op på 2. pladsen, herefter lagde han et hårdt pres på køreren på 1. pladsen - Dennis Holbæk Pedersen - men uanset hvad han prøvede, fandt han ikke en vej forbi ham, og han måtte tage til takke med en 2. plads i løbet.
Tilgengæld kunne han smykke sig med at han undervejs havde sat løbets hurtigste omgangstid.


Claus Christensen (tv) på 2. pladsen, sammen med løbets vinder Dennis Holbæk Pedersen samt Jørgen 'Gamle' Hansen (th) på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det andet løb blev startet fra pole position, og den udnyttede Claus Christensen på fornemmeste vis, lige fornemt nok, for han og en anden kører misforstod startproceduren lidt, og kørte derfor en omgangs opvarmning for meget!
De fik dog lov til at indtage deres pladser på startgridden, og endnu en gang udnyttede Claus sin pole position på bedste vis, og helt efter reglementet.


Claus Christensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre for Claus Christensen betød den ekstra opvarmningsomgang at han blev idømt en 'stop and go' straf, til gengæld gjorde det løbet meget spændende.
Straffeturen i pitten kostede nogle placeringer, men Claus var hurtigt tilbage på 1. pladsen som han holdt frem til det ternede flag, hvor han strøg over målstregen 14 sekunder foran løbets nummer 2 - Johannes Graversen.


Claus Christensen tilbage på toppen af præmiepodiet, hvor vi har været vant til at se ham hele denne sæson.
På 2. og 3. pladserne kom Johannes Graversen (tv) samt Dennis Holbæk Pedersen (bagerst th).
(Foto: Motorsporten.dk)

Claus Christensen udbyggede på Ring Djursland sin føring i både det generelle Speciel Saloon Car mesterskab, samt i SS3 klassen hvor Porsche raceren hører hjemme.
Næste løbsweekend for Special Saloon Car kørerne bliver på Padborg Park, hvor de skal køre i forbindelse med DEC weekenden den 28. og 29. august.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Claus Christensen
 • CCRacing
 • Champion Racing - Claus Christensen
 • Ring Djursland
 • 15/08/10 - Ring Djursland - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS