Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Henrik Blom vandt sine første Legend Cup-sejre

Legends Car 
18/08/10 

Lars Lindholst overtog mesterskabsføringen med tre andenpladser
I forbindelse med den årlige DTC-afdeling på Ring Djursland fik Legend Car Cuppen også sin debut på denne bane, hvor der blev kørt tre løb – heraf to med fælles start med Syver Race Cuppen. Løbsweekenden bød ikke bare på en ny bane, men også på en ny sejrherre, Henrik Blom.
 

I det første løb var Henrik Blom startet som nummer tre, men i løbet af bare to omgange var det lykkedes ham at køre forbi Kenneth Jensen, Langå, og Mads Caprani, og her blev han resten af løbet, hvor der i øvrigt måtte safety car til, da Dennis Christensen, Varde, og Morten Troelsen, Vejle, var blevet uenige om ejerskabet af det samme stykke asfalt.


Henrik Blom blev ny sejrherre i Legend Car Cuppen, da klassen kørte sin første løb på Ring Djursland.
(Foto: Morten Alstrup)

Etteren og toeren i mesterskabet, Paw Klamer, Haslev, og Lars Lindholst, Kolding, havde haft en dårlig tidtagning og skulle starte løbet som henholdsvis nier og otter, men de formåede at køre sig frem til slutplaceringer som nummer fire og to.

I andet heat startede Nils Kvorning, Løvel, og Jesper Ternvalt, Havdrup, i forreste række, men de blev begge overrumplet af Paw Klamer, som erobrede føringen. Men på anden omgang blev han passeret af Mads Caprani, som kørte mod sin sjette sejr i år, og senere fulgte også Lars Lindholst, Henrik Blom og Nicholai Sørensen forbi ham.

Tredje og sidste heat havde Lars Lindholst og Henrik Blom i forreste række, og de havde over de første omgange en god duel om føringen, inden Henrik Blom bed sig fast i førstepladsen, da Lars Lindholst var nødt til at have attention på de angreb, som Mads Caprani indsatte bagfra. Lars Lindholst forsvarede sig godt, men på syvende omgang måtte han lade Mads Caprani smutte forbi. Mads Caprani kørte sig nu ind på Henrik Blom, men overså de tilsyneladende de gule flag, der blev vist for enden af langsiden, fordi Nicholai Sørensen, Sindal, og Kenneth Jensen var kørt sammen. I hvert fald strøg Mads Caprani forbi Henrik Blom og spandt i den gule flagzone.

Henrik Blom fik herved føringen tilbage igen, mens Mads Caprani ikke fik lov til at beholde den andenplads, han krydsede målstregen på, idet han fik et tidstillæg på 20 sekunder for at have overhalet i gul flagzone. Andenpladsen gik i stedet til Lars Lindholst, der dermed erobrede føringen fra Paw Klamer.

Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 15/08/10 - Ring Djursland - Legends Cars
  •