Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Udfordrende aften i Fårvang

Rally Sprint 
17/08/10 

Det blev lige som forventet svært for os at levere en reel topplacering til Rallyshowet i Fårvang, vi kæmpede en kamp hele aftnen for st sikre at vi kom med i finalen, det lykkedes og vi slutter finaleheatet på en 16. plads generelt.
 

Helt ærligt så var jeg på dagen lidt overrasket og skuffet over at vi ikke var med lidt højere på listen, men vi må også se kendsgerningeren i øjenene og konstatere, at med de relativt få konkurrence-kilometer vi har kørt i år, så er resultatet 'ikke så ringe endda'.
Men vi fik konstateret at konkurrencen i det danske rallyfelt er knivskarp og ubønhjertlig.


(Foto: Brian Juel)

Ros til arrangøren
Endnu engang lykkedes det for løbsledelsen at lave et fantastisk arrangement med spænding lige til det sidste, der er ingen tvivl om at netop dette rallyshow er blandt publikums absolutte favoritter, mellem 10 og 12.000 tilskuere var på sidelinjen. Udtaler Kjeld Seidler.

Reslultat Fårvang Rallyshow:

1 Brian Madsen Peugeot
2 Christian K. Jensen Peugeot
3 Ib Kragh Fiat
4 Benny Pedersen Peugeot
5 Johnny Pedersen BMW

Yokohama Mesterskab 3. afd. Næste weekend
Allerede næste weekend skal teamet med Deres Peugeot 308 Rallye i gang igen, denne gang er det til 3. afdelingen af Yokohama Mesterskabet, løbet køres søndag d. 22. august i Tåstrup ved København.

Peugeot Forhandler Forening


Læs mere om:
  • Kjeld Seidler
  • Peugeot Sport Dealer Team
  • Fårvang
  •