Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Flere pokaler til samlingen

Yokohama Cup 
17/08/10 
Yokohama

Lasse Rolighed Petersen kørte sig til to tredjepladser i Yokohama Cup, da Ring Djursland lagde asfalt til Augustløbet.
Den 25-årige revisorelev har tidligere vundet løb på Ring Djursland, dog i 1600 Challenge. Det lykkedes da også Lasse at sikre sig tredjebedste startplacering til første heat, blot 9/10 sekund fra andenpladsen.
 

Tredjepladsen holdt også i første heat, selvom starten ikke tydede på det. "David Falch slap forbi mig i starten, men jeg hægtede mig på og ventede på en chance", fortæller Lasse, der da også fandt en vej forbi. "Det lykkedes også at komme forbi Steffen Larsen, så jeg var tilbage på tredjepladsen da vi fik det ternede flag."


Med sømmet i bund på vej ud af Skoven.
(Foto: Gripping Media)

Den ene pokal var ikke nok for Lasse, der gentog succesen i næste heat. "Jeg startede på fjerdepladsen, og da vi nåede op for enden af Trapperne, spandt Anders Majgaard rundt, og i tumulten kom David og Steffen forbi", fortæller han. Efter nogle omgange kom Pers Kemi Sport-raceren forbi Steffen Larsen, og hurtigt efter var det David Falchs tur til at forsvare sig. Forsvaret var efter dommernes mening for hårdt, så med konkurrentens strafbane var Lasse tilbage på tredjepladsen.


Der blev kørt tæt på Ring Djursland.
(Foto: Gripping Media)

"Det har været en fornuftig weekend", konkluderer teamejer, Torben Pers. "Bilen har kørt som den skulle, og Lasse har udnyttet potentialet fuldt ud. Nu ligger Lasse kun otte points fra førstepladsen i klassen, så det bliver spændende at se de sidste tre løb..."


Lasse Rolighed ligger nu nummer 3 i mesterskabet.
(Foto: Gripping Media)

Næste løb for Lasse bliver til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen den 3-5. september, og her er planen at de gode takter skal fortsættes:

"Jeg kunne godt tænke mig at stå øverst på podiet til Grand Prix'et, så det må være det næste mål", griner Lasse.

Pers Kemi Sport

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Lasse Rolighed Petersen
 • Ring Djursland
 • 15/08/10 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her