Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller: ”Hovedet skal holdes koldt”

Danish
Touringcar
Challenge 

14/08/10 

I den kommende weekend genoptager Jens Møller kampen om Danish Touringcar Championship – en kamp, hvor han aktuelt ligger på fjerdepladsen, men hvor der blot er ganske få point op til de tre kørere foran ham.
Første løb i efterårshalvåret foregår på Ring Djursland i weekenden, og den bane er på mange måder speciel.
 

”Jeg glæder mig til weekendens løb, for det er en fed bane,” siger Jens Møller. ”Sidste år var Ring Djursland desværre bare den bane, hvor det gik dårligst for os, for ellers var det omkring dette her tidspunkt, at vi fandt farten i Seaten. Men det var på FDM Jyllandsringen og Padborg Park, at vi gjorde det.”


Jens Møller skal søge at holde Jason Watt og Casper Elgaard bag sig
(Foto: Morten Kimer Hansen)

I de seneste 12 måneder har Jens Møller været flyvende i Danish Touringcar Championship og Scandinavian Touring Car Cup. Det er blevet til adskillige podieplaceringer, og ved den seneste afdeling på FDM Jyllandsringen blev det også til karrierens første sejr på dette niveau.

”Jeg havde en fantastisk weekend på FDM Jyllandsringen, hvor jeg var hurtigst i begge løb,” siger Jens Møller. ”En lille fejl gjorde, at jeg ikke var den, der fik flest point med hjem.”

”Det betyder, at jeg er lidt bagud på point i forhold til de andre, men det gælder bare om, at jeg skal finde samme speed som sidst, og så skal hovedet holdes koldt. Den, der gør, det, klarer sig bedst.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Team FDM Tegee-Dan Motorsport
  • Ring Djursland
  • 15/08/10 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •