Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

AFS Racing i fuld sæson i Indy Car Series

IndyCar
Series  

17/08/10 

AFS Racing som normalt kører i Firestone Indy Light klassen, har ved et par lejligheder lejet en bil for at prøve storebror klassen Indy Car Series. Det er gået så godt at teamejer Gary Peterson nu har besluttet at teamet i 2011 vil prøve at køre en fuld sæson i Indy Car Series, men kun med én bil i første omgang.
Hidtil har man lejet bil hos Andretti Autosport teamet, som har en håndfuld biler kørerende i Indy Car Series.
 

AFS Racing er med i ICS serien når startskuddet lyder til det første løb i serien i næste sæson. Teamchef Gary Peterson har besluttet at der skal køres en fuld sæson, efter at teamet i et par løb har prøvet til i en lejet bil fra Andretti Autosport, senest med Adam Carroll som kører.

Teamchef Gary Peterson fortæller at teamet har købt en bil som skal sættes ind i næste sæson. Det er dog endnu ikke besluttet hvem der skal køre bilen. Adam Carroll er i første omgang favorit, men Gary Peterson ønsker at se sig om efter andre potentielle emner.

Gary Peterson kan dog afsløre at AFS Racing vil forsætte samarbejdet med Andretti Autosport og teamnavnet da også bliver AFS/Andretti. Gary Peterson og Michael Andretti er personlige venner så det er ikke helt unaturligt at man samarbejder.

Dons

Læs mere om:
  • Adam Carroll
  • AFS Racing
  • Andretti Autosport
  • AFS Racing på vej til Indy Car Series
  •