Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Johan Jokinen tilbage bag rattet på Ring Djursland

207 Spider Cup
DK 

12/08/10 

207 Spider CupDen internationale racerkører er klar efter at have brækket storetåen
Johan Jokinen, Århus, er af de forholdsvis nye navne, man i år har kunnet opleve i Peugeot Spider Cuppen. Gennem årrække har den tidligere københavner arbejdet på en international karriere indenfor formelvogne, hvor han bl.a. har kørt Formel Renault 2.0, Formel 3 og Formel 2 på de udenlandske baner, men i år har han også kombineret sit udlandsprogram med deltagelse i Peugeot Spider Cuppen – mærkeklassen for de identiske franske racersportsvogne.
 

Det er næsten tre måneder siden, at der sidst blev kørt en afdeling af Peugeot Spider Cup, og det kan Johan Jokinen faktisk glæde sig over. Umiddelbart efter sin 20 års fødselsdag i juni var han nemlig så uheldig at brække sin storetå. Ikke ved et uheld på en racerbane, men ved den sport, som de danske forsikringsselskaber udbetaler flest erstatningskroner til, fodbold.

Men nu er tåen helet og Johan Jokinen er klar til at genoptage kampen om Peugeot Spider Cup i weekenden på Ring Djursland. Her indtager han en tredjeplads i det samlede regnskab efter Søren Mosebo, Rødovre, og Allan Olsen, Holbæk.


Johan Jokinen vender tilbage efter sin skade, der har holdt ham borte fra en racerbil i den seneste tid.
(Foto: Morten Alstrup)

Johan Jokinen har dog et trumfkort på hånden. En gang tidligere i denne sæson er der nemlig blevet kørt løb for Peugeot Spider Cuppen på Ring Djursland, og der var det ham, som besejrede såvel Søren Mosebo og Allan Olsen som det øvrige felt.

Stillingen i Peugeot Spider Cup:

Pl. Kører Hjemby Mærke Point
1 Søren Mosebo Rødovre Peugeot Spider 89
2 Allan Olsen Holbæk Peugeot Spider 76
3 Johan Jokinen Århus Peugeot Spider 74
4 Henrik Jansen Roskilde Peugeot Spider 58
5 Thomas Mueller Allerød Peugeot Spider 34
6 Carsten Brandt Århus Peugeot Spider 13
Dan Träger København Peugeot Spider 13
8 Kim Rødkjær Hornsyld Peugeot Spider 11

Fonden Ring Djursland Motorsport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johan Jokinen
  • Søren Mosebo
  • Ring Djursland
  • 15/08/10 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK
  •