Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Amerika's Grand Prix bliver et sommerløb

Formel 1 
15/08/10 

Selv om der endnu ikke er taget det første spadestik til den nye Formel 1 bane i Austin, 'hovedstaden' i Texas, så fremkommer der hele tiden nye oplysninger omkring projektet samt ikke mindst det første løb.
Den seneste nyhed relaterer sig netop til løbstidspunket, og selv om løbskalenderen for 2011 endnu ikke er helt på plads, så arbejder man altså sideløbende med 2012 kalenderen, den første kalender der skal indeholde løbet i Austin.
 

Det er Formel 1 chefen over dem alle, Bernie Ecclestone, der løfter lidt af sløret for hvornår premiereløbet skal køres på banen i Austin.
Der er endnu ikke sat den nøjagtige dato, men Bernie Ecclestone udtaler:
"Vi må vente og se, men det vil være logisk at placere løbet i forbindelse med løbet i Montreal, hvilket betyder på et tidspunkt i juni måned."

Bernie Ecclestone kommenterede også lidt på rygterne omkring yderligere et Formel 1 Grand Prix på amerikansk grund:
"Lad os gøre en ting helt klart: Løbet i Austin bliver Amerikas Grand Prix. Men det betyder ikke at vi udelukker muligheden for endnu et løb et andet sted i Amerika under et andet navn. Det ville jo være fjollet hvis muligheden for et Grand Prix i New York opstod, og vi så på forhånd sagde 'nej tak' - men det er kun en drøm på nuværende tidspunkt! Fakta er at vi har en kontrakt med Austin, og det bliver der det Amerikanske Grand Prix skal køres."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  •