Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

KEO Racing udbygger føringen i NECuppen

Formula Renault
2.0 NEC 

11/08/10 

Det var et meget tilfreds dansk racing team der søndag aften forlod den hollandske bane Assen, hvor det under svære betingelser ikke kun var lykkedes at bevare føringen i mesterskabet men faktisk også kunne tage hjem med en større føring en den man var ankommet med fredag morgen.
 

KEO Racings belgiske kører Ludwig Ghidi var klar fra start fredag og satte 3. bedste tid i de frie træninger og det tegnede godt inden dagen skulle afsluttes med tidstagning, her sluttede Ludwig på en 6 plads hvilket så også ver hams start placering til de 2 løb lørdag & søndag.


Ludwig Ghidi.
(Foto: KEO Racing Presse)

Da starten går til første løb lørdag kører Ludwig sig hurtigt op på en femte plads, en plads han holder løbet ud, bagefter udtalte Ludwig at ham følte at ham var hurtigere en ham på 4 pladsen, men valgte at kører sikkert for at samle point. I det andet løb der blev kørt søndag var det på en regnvåd bane og Ludwig fik en god start og kørte sig i mål på en fjerde plads troede han, men da en af kørerne foran blen tildelt en 30 sekunders straf for usportslig kørsel var Ludwig nu på podiet i dette løb, så med den udbyggede føring i mesterskabet ser Ludwig og teamet frem til næste afdeling på Most banen i tjekiet senere i denne måned.


Daniel Schilling.
(Foto: KEO Racing Presse)

I klassen for de ældre biler deltog teamet med Dear & Daniel Schilling, og her var det Daniel der jelt klart fik mest ud af weekenden for med en sejr om lørdagen og en anden plads om søndagen har han nu lagt sig i spidsen for dette mesterskab, Dear havde en del problemer igennem weekenden men fik dog samlet piont for en fjerde og en femte plads og ligger nu samlet på en 3 plads i mesterskabet.

KEO Racing Presse


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • Ludwig Ghidi
  • KEO Racing
  • Assen
  • 08/08/10 - Assen - Formula Renault 2.0 NEC
  •