Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Casper Elgaard: "Mesterskabet frem for løbssejr"

Danish
Touringcar
Challenge 

12/08/10 

Sommerpausen er forbi og de fire sidste og afgørende løb i årets DTC-sæson venter. Inden anden halvdel af sæsonen i weekenden begynder med Sommerløbet på Ring Djursland, ligger den tredobbelte champion, Casper Elgaard, på førstepladsen i den samlede stilling. Det eneste han mangler er en løbssejr, og den skal gerne komme i hus nu på søndag - men ikke til hvilken som helst pris.
 

"En løbssejr er selvfølgelig dejlig", siger Casper Elgaard. "Det gælder dog om at score så mange point som muligt. Mesterskabet går frem for en enkelt sejr".

"Det er godt at komme i gang igen", siger Casper Elgaard, som forventer spændende løb i weekenden. "Det bliver vanskeligt fordi James Thompson er med i sin Honda. Han er en dygtig racerkører. Indtil videre har han ikke kørt meget i denne sæson og har derfor ikke meget vægt med i bilen, men jeg skal nok yde mit bedste".

"Mesterskabet fortsætter nok med at være tæt resten af sæsonen, men det afgøres nu, i de næste fire løb, så det er også nu det gælder", siger Casper Elgaard.

DTC 2010 - de resterende løb:
14.-15. august 2010 - Sommerløbet Ring Djursland
3.-5. september 2010 - GP Danmark Jyllandsringen
17.-18. september 2010 - Sensommerløb Ring Knutstorp
9.-10. oktober 2010 - DM finalen Jyllandsringen


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Ring Djursland
  • 15/08/10 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her