Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Virgin Racings tredjekører forlader teamet

Formel 1 
12/08/10 

- opdateret 12-08-2010 kl. 15,00
Test- og reservekøreren hos Virgin Racing, Andy Soucek, ser ud til at forlade teamet, for at finde job andetsteds. Andy Soucek ser sig i øjeblikket om efter et sæde hos andet team til næste sæson. En alternativ plan er også klar.
Grunden til bruddet skal ses i at Virgin Racing endnu ikke i denne sæson, overhovedet har gjort brug af Andy Soucek.
 

Andy Soucek forlader ifølge især spanske medier Virgin Racing for at finde et sæde hos et andet team. Flere medier skriver at han har forladt teamet, men det er endnu ikke officielt bekræftet. Grunden til bruddet her godt midtvejs i sæsonen er, at Virgin Racing endnu ikke har gjort brug af spanieren.


Andy Soucek
(Foto: FIA F2)

Andy Soucek er mere end skuffet over at trods at han bragte et ukendt antal sponsorkroner med til teamet, er han overhovedet ikke blevet brugt af teamet endnu. I stedet forlyder det at han søger sæde hos et andet team. Lykkedes det ikke for Andy Soucek som er forsvarende Formel 2 mester, er alternativet Grand Prix 2 klassen.

Der har dog været bud efter Andy Soucek ved en enkelt lejlighed. Han deltog i juli måned i et SuperLeague Formula løb, og måske bliver der mulighed for deltagelse i GP2 klassen også. Jules Bianchi fra ART teamet blev skadet i Ungarn og ude i et stykke tid, så måske bliver der mulighed for Andy Soucek at deltage her.

Angiveligt er Andy Soucek tæt på en aftale med et endnu ikke oplyst team. Det forventes at en afale er på plads inden det belgiske Formel 1 Grand Prix om godt 2 uger.

Dons

Læs mere om:
  • Andy Soucek
  • Virgin Racing
  •