Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Sjette podieplacering til Kevin Magnussen

Formel 3 DE 
09/08/10 

Efter to problemfyldte afdelinger i det tyske Formel 3 mesterskab viste Kevin Magnussen sig atter i toppen, da 6. afdeling blev afviklet på Assen i Holland.
 


(Foto: Jan Kaiser)

Kevin Magnussen startede lørdagens løb fra sjette position i sin Dallara F 307 fra Motopark Academy, men en fantastisk start bragte Kevin op på andenpladsen. Den placering holdt han til mål og kunne dermed træde op på podiet for sjette gang i år. Søndag startede Kevin igen fra sjette position, men denne gang blev løbet afviklet på en halvvåd bane. Kevin lavede endnu en fantastisk start og til tords for nærkontakt med alle konkurrenterne foran ham, var han igen toer efter første sving. Denne placering holdt han langt hen i løbet indtil banen tørrede op, og konkurrenterne søgte i pit efter tørvejrsdæk. Kevin blev holdt ude lidt for længe og da han endelig fik tørvejrsdæk på, var han røget ned på ottendepladsen. Men inden løbets afslutning havde han avanceret fire pladser og kunne dermed køre i mål på en fjerdeplads.

I den samlede stilling er Kevin Magnussen på tredjepladsen med 61 point, et point foran nummer fire Stef Dusseldorp. Mesterskabet føres af Tom Dillmann med 90 point foran tyske Daniel Abt med 73 point.


(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke fik to andenpladser i den her weekend, men jeg er samtidig glad for, at vi har fundet lidt af den tabte fart og igen kan være med fremme. Vi har haft et par svære weekender de to sidste afdelinger og derfor var det vigtigt, at få så mange point med hjem som muligt. Det har gjort, at jeg har tabt lidt terræn til de førende i mesterskabet, så mit mål er nu at holde min top tre placering i den samlede stilling”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Assen
  • 08/08/10 - Assen - Formel 3 DE
  •