Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP - Pressen fik fart på

CHGP 
06/08/10 

CHGPCHGP havde inviteret til pressemøde på Københavns Rådhus i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix 2010, som afvikles i Fælledparken/Østerbro i den kommende weekend. Efter et langtrukket pressemøde blev pressekorpset med politieskorte dythorn og blå blik, ledt gennem trafikken ud til Parken, hvor entreprenør Peter Mikkelsen og hans myretue, på bare 5 dage har formået at anlægge den over 2 km lange nydelige og smukke city racerbane, midt i hjertet af hovedstaden.
 


Venter på pressen
(Foto: Lars Søby)

En mindre overraskelse var lagt i posen. Her kunne pressefolkene selv vælge, hvem der skulle give dem en tur rundt på banen i racemode, vel at mærke.


Kontoret i en CR1
(Foto: Lars Søby)

Een ting er jo at skrive om de historiske biler, en anden ting er at tage bilen på og blive skubbet ned at langsiden med over 200 km/t, klods bremsen for enden og dreje ind i sving 1, et 120 graders venstre sving, på gassen igen og igennem skovens kurver, der ender i et 90 graders sving, 300 meter og en blød 70 graders kurve ud på langsiden igen, der er over en kilometer lang.


Race mode
(Foto: Lars Søby)

Man kunne få en tur med Tom Kristensen i en Audi A8, eller Michel Nykjær i en Porschebil, Jasom Watt i en Klemannbil, Casper Ellgaard i en Tesla el-bil, en Mercedes SLS, Porsche 911 og selvfølgelig den dansk bygget Aquila CR1 gruppe C lignende sportsvogn, anno 2010.


Michel Nykjær foran endnu…
(Foto: Lars Søby)

Indslaget var unægtelig populært og giver et indblik i arbejdspladsen, for en racerkører. Ingen tvivl om at der venter alle i Race for Riget en oplevelse de sent vil glemme.


Eurosport’s Peter Måløe
(Foto: Lars Søby)


Pressebiler, vælg selv
(Foto: Lars Søby)

Du kan i øvrigt også møde den kun 17årige Nicolaj Møller Madsen nykåret Europamester i karting klassen Kart Formula KF2, på DASU’s stand – Paddoc 2.


Europamester Nicolai Møller Madsen i en MEGET STOR gokart
(Foto: Lars Søby)

Lars Søby


Læs mere om:
  • Fælledparken
  • 08/08/10 - Fælledparken - CHGP
  •